Hotellet

Heia Hotell ligger praktfullt til i landlige og rolige omgivelser i Våler i Solør. 3 mil sør for Elverum og 1 mil nord for Flisa. Til Våler sentrum er det 900 meter.
Heia Hotell er et moderne og profesjonelt hotell med fine værelser, hyggelig restaurant, kro og bibliotekbar, og ikke minst et kjøkken vi er stolte av. Hotellet gjennomgikk i 2006 en betydelig restaurering og oppgradering. Trådløst nettverk fins over hele hotellet.

Heia Hotell har sjel. Stedet har røtter helt tilbake fra tidlig på 1900-tallet og ble brukt som et rekreasjonssted for de jernbaneansatte. På 1930-tallet ble det et ordinært hotell frem til tyskerne okkuperte hotellet under 2. verdenskrig. Familien Unneberg fikk tilbake hotellet etter at krigen var slutt, men i meget dårlig forfatning. Likevel klarte de å bygge opp et solid og godt rykte for stedet. Stedet ble solgt videre i slutten av 1970-tallet. Heia hadde frem til da vært Solørs storstue og et sted folk likte å treffe hverandre. Familien Fossum utviklet stedet videre og i dag fremstår Heia Hotell med nye eiere som et solid og godt etablert overnatting og serveringssted.

Med disse rammer håper vi på, at Deres overnatting eller festopphold blir uforglemmelig.