JulebordÅrets  Julebord på Heia Hotell.

Desember med årets julestri og julebord nærmer seg med et stormskritt, og vi på Heia Hotell setter i år opp 2 helger med vårt meget delikate og gode julebord. Hos oss fokuserer vi mye på at maten skal være førsteklasses, og at dere skal ha en opplevelsesrik og trivelig aften med mye god dansemusikk fra Express, og godt humør!

 Årets julebord har vi på følgende datoer: 2-3. og 9-10. desember 2016.

      Vårt store og tradisjonelle julebord vil stå dekket fra kl.19.00 og utover. Julebordet er bygd opp som et stort mattorg hvor vi kan friste med alt fra rakfisk, gravet- og røkt fisk, reker, sild, julesylte, kalkun, roastbiff, og alt hva du kan tenke deg!.  En rikholdig varmmatsbuffet hører selvfølgelig hjemme, der medisterkake, julepølse, ribbe med deilig, sprøstekt svor, og nydampet pinnekjøtt er blant det vi byr på. Som seg hør og bør avsluttes alle måltid med en tur til den søte avdelingen som har alt fra kransekake til en luftig riskrem, hjemmelaget karamellpudding til frisk frukt. Kaffe og te følger også med.

                                    Og alt dette tilbyr vi dere til kr. 495,- pr. person. 
                                       
Vi håper at dere lar dere friste av hva vi har å tilby, og at vi håper å se dere som våre gjester her på Heia i julebordsesongen 2016.